Votul pentru preşedinţia USR PLUS a fost amânat. „A fost o eroare tehnică”

Alegerile pentru funcţia de preşedinte USR-PLUS s-au amânat pentru joi, deoarece, marţi, au votat şi cei care nu aveau drept, potrivit unei decizii a Biroului Naţional al formaţiunii.

898 afișări
Imaginea articolului Votul pentru preşedinţia USR PLUS a fost amânat. „A fost o eroare tehnică”

Votul pentru preşedinţia USR PLUS a fost amânat. „A fost o eroare tehnică”

„Biroul Naţional decide în unanimitate reluarea procesului de vot pentru alegerea prin vot electronic universal a Preşedintelui USRPLUS începând cu data de 16.09.2021, ora 10:00 şi mandatează Comisia electorală şi Secretariatul General să operaţionalizeze această decizie de urgenţă. Decizia a fost luată în urma sesizărilor adresate Comisiei electorale privind situaţia unor membri care nu aveau drept de vot, dar este posibil să îşi fi exercitat acest drept dintr-o eroare tehnică a platformei care a expediat link automat de vot. Secretariatul General împreună cu Birourile Judeţene vor procesa până la data/ora reluării votului toate corecturile tehnice necesare sesizate către Comisia Electorală până astăzi (miercuri - n.r.) ora 14:00”, anunţă USR PLUS.

Potrivit sursei citate, toţi membrii USR PLUS cu drept de vot îşi pot exercita votul din nou de joi dimineaţă, începând cu ora 10:00, iar perioada de vot se va prelungi cu 24 de ore, până la 23 septembrie, ora 10:00.

„Biroul Naţional reiterează faptul că au drept de vot toţi membrii care aveau cotizaţia plătita la zi la luna aprilie, data extragerii Registrului electoral”, precizează comunicatul de presă.

În cursa pentru preşedinţia USR PLUS s-au înscris trei candidaţi, respectiv Dan Barna, cu lista „La Guvernare 2024”, Dacian Cioloş, cu lista „Uniţi, reuşim”, precum şi Irineu Ambrozie Darău - „Împreună USR-PLUS”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici