"Vreau o Românie a bunului simţ! ", slogan pe site-ul lui Băsescu, asemănător celui al lui Antonescu

Preşedintele Traian Băsescu şi-a relansat site-ul de campanie, www.basescu.ro, sloganul de pe frontispiciul paginii centrale fiind "Vreau o Românie a bunului simţ!".

29 afișări
Imaginea articolului "Vreau o Românie a bunului simţ! ", slogan pe site-ul lui Băsescu, asemănător celui al lui Antonescu

"Vreau o Românie a bunului simţ! ", slogan pe site-ul lui Băsescu, asemănător celui al lui Antonescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Un slogan similar ar urma să folosească în campanie şi candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, surse liberale susţinând că, după definitivarea unor cercetări sociologice, s-a stabilit că acesta va fi "România bunului simţ, Antonescu preşedinte!

Pagina de internet www.basescu.ro aparţine şi este administrată, conform indicaţiilor de pe site, de firma GMP Advertising, aparţinând lui Felix Tătaru, cu care şeful statului a colaborat în campanile electorale.

"Vreau o Românie în care pensiile şi salariile să fie de bun simţ! Fiecare român trebuie să câştige pentru cât munceşte. Fără pensii speciale, sporuri nejustificate şi salarii indecente pentru categorii privilegiate precum parlamentarii sau magistraţii. Vreau o Românie cu o justiţie de bun simţ, în care nimeni să nu fie mai presus de lege. Vreau ca românii să aibă încredere în viitorul copiilor lor când îi trimit la şcoală. Asta nu se poate realiza decât cu un sistem de educaţie de bun simţ, ancorat în realitatea de pe piaţa muncii. Vreau ca românii să fie trataţi decent când se duc la medic, la poliţie sau să îşi plătească taxele. Ne trebuie o administraţie competentă şi eficientă, nu o armată de birocraţi ", este mesajul central transmis pe site de Traian Băsescu.

De asemenea, pe siteul www.basescu.ro vizitatorii sunt invitaţi să răspundă întrebării "Sunteţi de acord ca Parlamentul României să fie format dintr-o singură Cameră?".

Totodată, vizitatorii acestei pagini de internet pot lectura avantajele Parlamentului unicameral, dar şi cele ale reducerii numărului de parlamentari.

"Cheltuielile de funcţionare ale Parlamentului se reduc cu peste 1 milion euro pe lună, fără a lua în considerare cheltuielile conexe. (...) Cheltuielile medii pentru un parlamentar sunt de 7.000 euro/lună, la care se adaugă cheltuielile administrative, ale Parlamentului şi ale altor instituţii", este menţionat pe site.

Sloganul cu care candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, va intra în campania electorală este "România bunului simţ, Antonescu preşedinte!", au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici