Zece senatori PDL, aşteptaţi să demisioneze şi să formeze un nou grup independent

Zece senatori PDL ar intenţiona să demisioneze din partid, la începutul sesiunii parlamentare sau chiar la şedinţa de plen a sesiunii extraordinare, urmând să formeze, în primă instanţă, un nou grup independent în Senat, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

52 afișări
Imaginea articolului Zece senatori PDL, aşteptaţi să demisioneze şi să formeze un nou grup independent

Zece senatori PDL, aşteptaţi să demisioneze şi să formeze un nou grup independent (Imagine: Mediafax Foto)

Cei zece senatori care ar intenţiona să demisioneze din PDL la începutul sesiunii parlamentare ar urma să activeze ca independenţi, fără a se înscrie în PSD sau PNL, au precizat sursele citate.

Aceleaşi surse au mai arătat că grupul celor zece s-ar putea forma în jurul senatorului Georgică Severin.

Pe lângă cei zece senatori, din PDL ar mai putea demisiona, potrivit aceloraşi surse parlamentare, şi trei deputaţi, pe lângă Călin Potor, care a demisionat săptămâna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici