Zgonea: Antonescu, om instabil, nu poate fi preşedinte. Şefia Senatului să revină unui senator USL - VIDEO

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a postat, vineri, pe Facebook, un film de circa un minut în care declară că liderul PNL Crin Antonescu este un "om instabil, care se lasă pradă gesturilor impulsive şi emoţionale" şi care nu poate aspira, în consecinţă, la funcţia supremă în stat.

622 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Antonescu, om instabil, nu poate fi preşedinte. Şefia Senatului să revină unui senator USL - VIDEO

Zgonea: Antonescu, om instabil, nu poate fi preşedinte. Şefia Senatului să revină unui senator USL - VIDEO

"Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL şi acum a fugit şi de la şefia Senatului. Nu poate fugi însă de electorat. Un om instabil, care se lasă pradă unor gesturi impulsive şi emoţionale, nu poate aspira să ajungă primul om din stat", precizează Zgonea.

El arată că în timp ce Crin Antonescu are mai mult timp liber, colegii săi senatori vor trebui să aleagă pe altcineva la şefia Senatului.

Potrivit lui Zgonea, această funcţie va trebui să revină unui senator USL "care să vină la serviciu şi să fie preocupat de legi".

"Această funcţie trebuie să revină unui senator USL pentru a reflecta voinţa exprimată de alegători în decembrie 2012. Avem nevoie de un senator care să vină la serviciu şi să fie preocupat de legi. Trebuie să continuăm procesul de revizuire a Constituţiei, de modificare a legilor electorale şi descentralizarea", a mai spus Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici