Zgonea, întrebat dacă există o problemă în USL: Nu, nu am auzit, o să discutăm la grup

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost întrebat, marţi, dacă există o problemă în USL, el răspunzând: "Nu. N-am auzit. O să discutăm la grup", precizând şi că "dacă vrei să ai o echipă care să funcţioneze şi să lupte pentru tine, trebuie să fii ponderat" cu mesajele date.

69 afișări
Imaginea articolului Zgonea, întrebat dacă există o problemă în USL: Nu, nu am auzit, o să discutăm la grup

Zgonea, întrebat dacă există o problemă în USL: Nu, nu am auzit, o să discutăm la grup (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă există vreo problemă în interiorul USL, Zgonea a răspuns: "Nu. N-am auzit. O să discutăm la grup. Primul grup care va fi acum va fi cel al PSD".

Zgonea a infirmat faptul că ar fi spus că "furnicile PSD" nu mai vor să-l susţină pe Crin Antonescu.

"N-am spus că nu vor să-l susţină. Am spus că este bine ca astfel de lucruri să nu se întâmple la televizor. Şi noi aşa am acţionat până acum, noi social-democraţii. Dacă vrei să ai o echipă care să funcţioneze şi să lupte pentru tine, trebuie să fii foarte ponderat în astfel de mesaje, în special pentru că media le preia şi le transmite, iar pentru baza electoratului care nu participă la reuniuni... Nu există nicio problemă în acest moment în interiorul partidului", a mai spus Zgonea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-un interviu pentru "Gândul", că Victor Ponta ar trebui să se hotărască dacă îi mai susţine candidatura la prezidenţiale, liberalul precizând şi că, dacă USL se rupe, Ponta ar trebui să demisioneze din funcţia de premier.

Liderul PSD, premierul Ponta a declarat, după întâlnirea de la Guvern cu parlamentarii PSD, că USL nu se rupe şi că va avea, săptămâna viitoare, o întâlnire cu liderii PSD din teritoriu, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, adăugând că nu a "apucat" în ultimele ore să discute cu Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici