Zgonea: Preşedinţii de comisii care au beneficiat de maşină în vacanţă vor plăti benzina din buzunar

Preşedinţii comisiilor care au beneficiat de maşini şi benzină în perioada vacanţei parlamentare îşi vor plăti combustibilul "din buzunar", ori li "se taie din cotă", a anunţat joi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, întrucât această situaţie este interzisă de Biroul Permanent.

259 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Preşedinţii de comisii care au beneficiat de maşină în vacanţă vor plăti benzina din buzunar

Zgonea: Preşedinţii de comisii care au beneficiat de maşină în vacanţă vor plăti benzina din buzunar (Imagine: Shutterstock)

El a spus că a cerut secretarului general al Camerei să le impute preşedinţilor comisiilor aceste sume, care au fost folosite fără respectarea regulamentului.

"Am cerut secretarului general să le impute şi celor care au semnat, şi preşedinţilor de comisii aceşti bani, pentru că se pare că noi nu am învăţat că nu trebuie să respectăm legea, regulamentele şi ce am aprobat în Biroul Permanent. Am cerut secretarul general să facă un raport şi să găsească o soluţie, legal, ori le taie din cota de benzină pentru lunile februarie, martie, aprilie, mai, ori plătesc din buzunarul lor de parlamentar ceea ce nu vor să respecte prin decizia celor care îi trimite în Biroul Permanent", a adăugat Zgonea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici