Zi de foc în Parlament. Audierea miniştrilor şi învestirea noului Guvern Dăncilă, în aceeaşi zi, pe 29 ianuarie

Membrii conducerilor celor două camere ale Parlamentului au decis, vineri, ca audierile miniştrilor guvernului condus de Viorica Dăncilă să se desfăşoare luni, între orele 8.00-14.00, urmând ca până seara să fie dat şi votul final.

325 afișări
Imaginea articolului Zi de foc în Parlament. Audierea miniştrilor şi învestirea noului Guvern Dăncilă, în aceeaşi zi, pe 29 ianuarie

Zi de foc în Parlament. Audierea miniştrilor şi învestirea noului Guvern Dăncilă, în aceeaşi zi, pe 29 ianuarie

”Am adoptat lucrurile importante care ţin de activităţile de luni, adică, în primul rând, ordinea de zi pentru şedinţa de luni, care cuprinde, binenţeles, în prima parte a zilei, începând de la ora 8.00, audierea miniştrilor în comisiile de specialitate. Începând de la ora 3 va fi şedinţa în plen, unde prim-ministrul prezintă programul şi lista membrilor guvernului, urmată de dezbaterea în plen. În final va fi votul final de învestitură”, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că programul de lucru pentru luni a fost aprobat ”cu majoritate covârşitoare, chiar cu unanimitate”.

De asemenea, el a precizat că ”nu depinde de Parlament” dacă membrii guvernului Dăncilă vor depune jurământul luni seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici