Cauţi un router nou? HUAWEI WiFi Mesh 3 este combinaţia perfectă de design, viteză, stabilitate şi simplitate

Un router bun trebuie să îţi asigure o conexiune de mare viteză, fără întreruperi, indiferent de camera în care te afli sau de poziţia în care stai în propria-ţi casă, fie că munceşti, te relaxezi sau petreci timp cu prietenii.

336 afișări
Imaginea articolului Cauţi un router nou? HUAWEI WiFi Mesh 3 este combinaţia perfectă de design, viteză, stabilitate şi simplitate

Cauţi un router nou? HUAWEI WiFi Mesh 3 este combinaţia perfectă de design, viteză, stabilitate şi simplitate

Mai mult, într-o eră în care casa ta devine din ce în ce mai inteligentă, aceasta trebuie să aibă în spate o tehnologie pe care să te poţi baza în orice clipă, fără excepţii.

De aceea, Huawei a lansat routerul WiFi Mesh 3, gândit pentru toate nevoile tale de conexiune şi smart home. Cu un design elegant şi funcţionalităţi de ultimă generaţie, acest router se integrează perfect în ambientul oricărei camere.

HUAWEI WiFi Mesh 3 vine cu acoperire AX 3000, Wi-Fi 6 Plus, ceea ce înseamnă că un singur dispozitiv poate acoperi cu uşurinţă 200 mp, în timp ce trei routere vor acoperi până la 600 mp.

Indiferent de forma sau organizarea locuinţei tale, noul router Huawei îţi permite să plasezi şi să configurezi routerul în funcţie de tipul casei, asigurându-ţi o conexiune puternică şi pe balcon, dar şi în curtea din spate.

Routerul are o dimensiune de 70 mm x 174 mm x 107 mm şi vine cu un corp alb subţire şi elegant, cu o bază metalică. Acest design premium este încorporat într-un dispozitiv cu o greutate de doar 413 grame.

Internet pentru toate

HUAWEI WiFi Mesh 3 asigură viteze uluitoare pentru orice activitate online, de la descărcare filmelor 4K sau a altor fişiere de mari dimensiuni, dispozitivul promite acoperire pentru întreaga casă, fără probleme de conectare şi delay.

Atunci când vine vorba despre viteză, WiFi Mesh 3 este un produs WiFi 6 Plus, cu o rată de 2.402Mbps (5GHz Band) şi 574 Mbps (2.4GHz Band), fiind capabil să reducă în mod eficient întârzierea de redare a jocurilor online, descărcarea fişierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

Acest semnal rămâne puternic tot timpul, în ciuda obstacolelor şi interferenţelor care există, ceea ce înseamnă că te poţi bucura de conexiuni stabile tot timpul.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate, iar reţeaua rămâne stabilă, chiar şi atunci când conectezi mai multe dispozitive simultan.

Te poţi uita în acelaşi timp la filme de 8K, la emisiuni live, poţi participa la sesiuni de gaming online şi poţi accesa fişiere de mare capacitate, iar routerul tău Huawei se va asigura că beneficiezi de cea mai bună conexiune.

În ceea ce priveşte accesul la internet, cablul de reţea poate fi introdus în oricare din cele trei porturi Ethernet 10 / 100 / 1.000 Mbps cu auto-negociere.

Modalitate inovatoare de conectare

HUAWEI WiFi Mesh 3 suportă tehnologia NFC, ceea ce înseamnă că tu sau prietenii care te vizitează vă puteţi conecta la internet fără efort.

Când ecranul este oprit, tot ce trebuie să faci este să plasezi smartphone-ul în partea de sus a routerului şi acesta poate fi conectat direct la reţeaua WiFi, fără a fi necesară introducerea parolei.

Mai mult, modelul WiFi Mesh 3 este echipat şi cu funcţia Wi-Fi pentru oaspeţi, astfel încât puteţi seta o parolă dedicată doar acestora.

În acest mod, prietenii care vin în vizită se pot bucura de conexiunea la reţea fără a face parte din LAN-ul de acasă şi nu pot avea acces la alte dispozitive conectate, ceea ce aduce un plus la nivelul securităţii datelor tale.

Routerele Huawei au trecut prin şapte teste stricte înainte de a fi expediate, inclusiv 100.000 de ore de testare a stabilităţii online. Aceasta este o garanţie a calităţii şi durabilităţii.

Un router inteligent pentru o casă inteligentă

HUAWEI WiFi Mesh 3 este alimentat de sistemul de operare HarmonyOS şi protejează reţeaua familiei tale împotriva atacurilor de tip brute force şi ARP spoofing.

Astfel, străinii care vor să acceseze reţeaua ta sunt eliminaţi cu un singur click. Totodată, routerul dispune de protocolul de securitate WPA3.

Trebuie să ştii că WiFi Mesh 3 dispune de caracteristici de securitate puternice în mod gratuit, fără costuri suplimentare, pentru că utilizatorii produselor Huawei trebuie să se bucure de o protecţie eficientă, de confidenţialitate şi de securitate.

Noul tău router îţi pune la dispoziţie şi aplicaţia HUAWEI AI Life, prin intermediul căreia poţi seta aspectul şi dimensiunea locuinţei şi poţi genera o hartă de performanţă a semnalului.

Asta înseamnă că poţi vizualiza în orice moment puterea şi acoperirea semnalului în casă şi poţi ajusta cu uşurinţă locaţia routerului dacă este nevoie. 

În cazul în care întâmpini probleme de conectivitate poţi apela la funcţia Smart Diagnosis, pentru a rezolva dificultăţile tehnice. În acest mod poţi identifica orice problemă de conexiune existentă şi poţi aplica pentru a le rezolva automat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici