(P) Salesforce şi OSF – parteneri ai transformării digitale

229 afișări
Imaginea articolului (P) Salesforce şi OSF – parteneri ai transformării digitale

(P) Salesforce şi OSF – parteneri ai transformării digitale

Care sunt trend-urile în digitalizarea Europeană?

Recenta pandemie COVID-19 a accentuat nevoia companiilor din întreaga lume şi din toate sectoarele de a adopta modele de afaceri digitale. Un studiu realizat în primăvara anului 2020 arată că, la fel ca pe întregul glob, şi Europa s-a digitalizat în urma măsurilor impuse de pandemie, digitalizarea sa crescând cu 14% într-un an, creştere care în condiţii normale ar fi durat 2-3 ani, în timp ce în România rata medie de digitalizare a sărit de la 64% la 89%.

Află mai multe AICI

Conform studiilor International Data Corporation – IDC (IDC EMEA, Future Enterprise Resilience 2021, Internal, Wave 3, April 5 - April 16, 2021, Romania), 62% din companiile care s-au îmbarcat în parcursul de digitalizare au ales în initiaţivele lor “short-term” sau “fragmented focus”. Mai mult, 75% din acestea au declarat că în 2021 îşi vor păstra sau mări bugetul de digitalizare, cu 20% în medie, faţă de bugetele din 2020.

Indiferent dacă digitalizarea presupune oferirea de experienţe de cumpărare inteligente şi intuitive pe toate canalele - mobil, social media, web (on-line) şi în magazin fizic (off-line) [Commerce Cloud], sau suport pentru echipele de vânzări astfel încât acestea să vândă mai inteligent şi mai rapid [Sales Cloud] sau pur şi simplu prin plasarea clientului în centrul fiecărei experienţe [Marketing Cloud], aceste soluţii de tip “Customer 360” au oferit agilitatea, scalabilitatea şi capacităţile inovatoare prin care companiile şi-au accelerat dramatic progresul.

Salesforce Commerce Cloud este una dintre cele mai importante soluţie de comerţ Direct-to-Consumer, B2C şi B2B din lume. Commerce Cloud este o platformă Cloud (multi-tenant) de comerţ electronic, care permite companiilor să creeze experienţe de cumpărare inteligente şi unificate pe toate canalele - mobil, social media, web (on-line) şi magazin fizic (off-line).

Aceasta susţine brand-urile să se lanseze mai repede, să crească mai repede şi să atragă mai mulţi clienţi. Utilizând puterea cloud-ului, tehnologia Commerce Cloud permite companiilor să creeze experienţe inovatoare pentru clienţi, care să stimuleze vânzările şi să determine loialitatea faţă de brand.

CITEŞTE MAI MULT AICI 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici