EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

  • Admiterea în Schengen. Se amână sau nu?
  • Ridicarea MCV, un nou prilej de campanie electorală/
  • Un an de guvernare PNL-PSD-UDMR. Cabinetul Ciucă se luptă cu pensile şi salariile/
161 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

Ridicarea monitorizării României de către Comisia Europeană prin renunţarea la MCV şi transformarea acestui moment, atât de Putere, cât şi de Opoziţie, într-un prilej de campanie electorală, sunt alte teme de discuţie şi analiză la emisiunea din această seară.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor discuta despre un an de guvernare PNL-PSD-UDMR şi planurile guvernului Ciucă de a mări salariile şi pensiile de la 1 ianuarie 2023, după o lungă dispută în coaliţie pe această temă.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, vineri, 25 noiembrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici