Ministrul Mediului a anunţat că programele Rabla se lansează peste două săptămâni

  • Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunţat că programele Rabla pornesc peste două săptămâni.
  • Bugetul este mai mare decât cel de anul trecut, a precizat demnitarul.
1953 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului a anunţat că programele Rabla se lansează peste două săptămâni

Ministrul Mediului a anunţat că programele Rabla Clasic şi Rabla Plus vor fi lansate pe 24 martie. Bugetul total al celor două programe este de 1,5 miliarde lei.

În paralel, se lucrează la programul Rabla Local. Acesta reprezintă o premieră şi va fi realizat în colaborare cu primăriile. Bugetul programului este de 240 milioane lei, iar beneficiarii vor primi câte 3.000 de lei fiecare.

În acest an va fi şi programul Microbuze electrice care se adresează untăţilor de învăţământ. Cererile vor fi centralizate de consiliile judeţene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici