14 milioane de euro de la Guvern pentru un sponsor al PDL

Guvernul a alocat ieri doar 2 mi­lioane de lei pentru oraşul Ocna Mureş, care se confruntă cu grave alunecări de teren, deşi autorităţile din Alba au solicitat cel puţin 13 mi­lioane de lei, numai 6,6 milioane de lei fiind necesari pentru umplerea craterului format în urma surpărilor de pământ.

10 afișări
Imaginea articolului 14 milioane de euro de la Guvern pentru un sponsor al PDL

14 milioane de euro de la Guvern pentru un sponsor al PDL

În schimb, Cabinetul a fost extrem de generos, pe final de an, cu sponsorii PDL, având în vedere că tot ieri a găsit în Fondul de rezervă al bugetului 35 milioane de euro pentru lu­cră­rile la Stadionul "Lia Manoliu" din Bucureşti, dar mai ales 14 mili­oa­ne de euro pentru Stadionul "Ion Moi­na" din Cluj-Napoca, o promisiu­ne electorală a fostului primar Emil Boc, stadion realizat de sponsorul PDL, omul de afaceri Ioan Timofte.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici