Deputatul Daniel Buda mulge Napolact pentru vaca lui

Deputatul Daniel Buda a lansat, prin intermediul publicaţiei locale online citynews.ro, două atacuri virulente la adresa companiei Friesland, cea care deţine brandul clujean Napolact. La finalul lunii iunie, Buda declara pentru publicaţia online că are de gând să ceară demararea unor controale dure la Napolact, din cauza calităţii slabe a produselor, dar şi din cauză că firma îşi bate joc de producătorii locali.

16 afișări
Imaginea articolului Deputatul Daniel Buda mulge Napolact pentru vaca lui

Deputatul Daniel Buda mulge Napolact pentru vaca lui

Ce a „uitat“ să menţioneze liderul PDL Cluj este că el însuşi este acţionar la o firmă ce are, potrivit codului CAEN, ca obiect de activitate tocmai creşterea bovinelor şi producţia de lapte.Astfel, potrivit Registrului Comerţului, Buda apare, alături de alţi doi membri ai familiei sale, coacţionar la SC Apiovis SRL din Sălaj, judeţul de origine al deputatului. Mai mult, surse din piaţă, confirmate ulterior de declaraţiile lui Buda, au precizat că firma la care este acţionar este furnizor al Bonas, firmă aflată în competiţie directă cu Friesland, deţinătorul brandului clujean Napolact.


Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici