Mădălina Hristu - misterioasa umbră a ministrului Ludovic Orban

În urmă cu câteva luni, fotoreporterii unei reviste de tip paparazzi l-au surprins pe ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, însoţit de o misterioasă brunetă.

5 afișări
Imaginea articolului Mădălina Hristu - misterioasa umbră a ministrului Ludovic Orban

Mădălina Hristu - misterioasa umbră a ministrului Ludovic Orban

Câteva zile bune, obsesia colegilor noştri de breaslă a fost aceea de a afla cine este Madona dâmboviţeană care i-a adus surâsul pe buze ministrului pasionat de chitara sa şi căreia însuşi marele şef de la Transporturi i-a ţinut umbrela, să n-o ude ploaia... Cum nu putem asista pasivi la atâta suferinţă profesională, suntem azi, în măsură să deconspirăm identitatea „brunetei înalte, ceva între serie mică şi unicat“.Ea se numeşte Hristu Mădălina, un nume care nu spune nimic cititorilor. Este, însă, un personaj extrem de puternic, este omul care, ascuns în biroul ministerial din clădirea Ministerului Transporturilor, citeşte şi pă- zeşte hârtiile ministrului, triază corespondenţa, face agenda ministerială, îi stabileş te întâlniri. Plastic spus, domnişoara respectivă este Martin Bormann-ul lui Orban, este personajul misterios ce are o influenţă covârşitoare asupra celui căruia îi stă aproape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici