Prima zi de şcoală: „Bine «a-ţi» venit!“

Mai mult de o treime din şcolile care îşi primesc astăzi elevii nu respectă standardele minime de igienă şi siguranţă. Din cele peste 22.000 de imobile ce au ca destinaţie activităţile educaţionale, aproape 4.000 sunt încă în stadiul de şantier, lucrările de reabilitare nefiind finalizate la termen.

20 afișări
Imaginea articolului Prima zi de şcoală: „Bine «a-ţi» venit!“

Prima zi de şcoală: „Bine «a-ţi» venit!“

În Capitală, 3.100 de elevi vor fi comasaţi în alte unităţi de învăţământ, din cauza lucrărilor destinate reparaţiilor, iar 350 de preşcolari vor fi mutaţi în alte grădiniţe. 44 de şcoli bucureştene sunt în programul Băncii Europene pentru Investiţii, lucrările trenând de mai mulţi ani. Acestea reprezintă jumătate din numărul total de şcoli din Capitală ce nu au obţinut avizul sanitar pentru funcţionare.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici