Război pe viaţă şi pe moarte între Ghiţă şi Vîntu

Managerul Realitatea, Sebastian Ghiţă, a depus o plângere penală la Parchet împotriva lui Sorin Ovidiu Vîntu. Ghiţă l-a acuzat pe SOV că ar vrea să-l omoare şi că a fost ameninţat de acesta într-o parcare pe DN1, unde s-au întâlnit pentru a discuta despre „probleme manageriale“.

12 afișări
Imaginea articolului Război pe viaţă şi pe moarte între Ghiţă şi Vîntu

Război pe viaţă şi pe moarte între Ghiţă şi Vîntu

Se ascute războiul dintre managerul postului Realitatea TV, Sebastian Ghiţă (34 de ani), şi patronul trustului, Sorin Ovidiu Vîntu (56 de ani). Ghiţă a depus, ieri, o plângere la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în care îl acuză pe SOV de ameninţare şi şantaj. Întâlnirea dintre cei doi ar fi avut loc sâmbătă, într-o parcare pe DN1, între Bucureşti şi Ploieşti, la solicitarea lui Vîntu.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici