Sexy-consiliera ducea fetiţe la produs?

Lavinia Năstase, sexy-consiliera de la Ministerul Culturii, are în spate un trecut dubios. Este suspectată că ar fi fost proxenetă în Italia şi că agenţia ei de modeling ar fi fost doar un paravan pentru afaceri cu fetiţe.

165 afișări
Imaginea articolului Sexy-consiliera ducea fetiţe la produs?

Sexy-consiliera ducea fetiţe la produs?

Evident că ea neagă vehement acest lucru. Până una-alta, ministerul s-a descotorosit urgent de ea pe motiv de nemuncă. Ea crede că şi-a găsit menirea, aceea de a fi susţinătoarea numărul 1 a familiei prezidenţiale.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici