SRI pregăteşte spionii Marii Britanii

SRI, serviciul de informaţii al unei foste ţări comuniste, aflată în declin economic şi cu un buget mic, comparativ cu omoloagele sale din ţările occidentale, poate fi mai bun, din punct de vedere al factorului uman, decât serviciul de spionaj al Marii Britanii? Teoretic, nu.

2 afișări
Imaginea articolului SRI pregăteşte spionii Marii Britanii

SRI pregăteşte spionii Marii Britanii (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Surse din interiorul Intelligence-ului confirmă însă, pentru revista Q Magazine, că, în realitate, spionii britanici se antrenează în România, luând lecţii şi fiind evaluaţi de ofiţerii Serviciului Român de Informaţii.

Citeşte mai multe despre schimbarea la faţă a SRI pe http://qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici