Video “Urzica de presa” cu Kiki Vasilescu

“Urzica de presa” cu Kiki Vasilescu iti ofera, la pachet cu buna dispozitia, o revista a presei relaxanta special gandita pentru omul urban si stresat care nu-si permite la serviciu pauze mai lungi de 10 minute.

1 afișare
In editia de astazi, chiar si stirile morbide au aspecte pozitive, exact asa cum si-ar fi dorit legea lui Funar a stirilor pozitivo-negative. Insa entuziasmul nu dureaza mult: ziarele economice anunta pe prima pagina ca sefii nu ne (mai) iubesc, intentionand sa importe angajati mai prost platiti decat noi. 

“Urzica de presa” este prima emisiune zilnica (apare de luni pana vineri la ora 13) difuzata exclusiv pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici