Ce face Lenny Kravitz de arată fabulos la 57 de ani

  • Pe 26 mai, Lenny Kravitz a împlinit vârsta de 57 de ani, însă nu există nicio urmă a trecerii timpului pe corpul său.
  • Starul rock se antrenează de 5-6 ori pe săptămână, de bază fiind alergările în natură.
  • Americanul are o dietă vegană şi refuză zahărul, cu excepţia celui conţinut în fructe.
404 afișări
Imaginea articolului Ce face Lenny Kravitz de arată fabulos la 57 de ani

Lenny Kravitz

Cântăreţul american este într-o formă fizică mai bună ca oricând.

Cel care deţine recordul pentru cele mai multe premii Grammy pentru cea mai bună interpretare vocală masculină rock, patru la rând, cu Fly Away (1999), American Woman (2000), Again (2001), Dig In (2002) şi-a dezvăluit secretele.

Într-un interviu cu Men’s Health, Lenny Kravitz a vorbit despre relaţia pe care o are cu sportul şi cu alimentaţia. ”Pentru a mă menţine în formă, port mereu cu mine o coardă de sărituri. Îmi place să alerg şi să fiu în aer liber făcând exerciţii obişnuite: genuflexiuni, flotări, abdomene. Prefer să alerg în mijlocul naturii. Este mult mai stimulant”.

Antrenamentul său, fixat la un număr de 5 sau 6 ori pe săptămână, s-ar baza pe exerciţii fundamentale de antrenament abdominal, biceps şi spate. În primul rând, Lenny se încălzeşte cu două minute de sărituri; apoi trece la exerciţii.

Nutriţia joacă un rol important. Lenny alege o dietă vegană, preferând reţete de alimente crude şi produse specifice pe care le cultivă personal în grădina sa. Ce refuză? Zahărul, cu excepţia celui conţinut în fructe.

Pe scurt, Lenny Kravitz rămâne un simbol sexual chiar şi la 57 de ani. În 2020, a petrecut carantina singur în Bahamas.

"În martie, mi-am părăsit casa din Paris, pentru a mă muta în Bahamas, gândindu-mă că voi rămâne acolo câteva zile. Apoi, coronavirusul a început să circule şi am rămas blocat pe insula Eleuthera, cu o geantă de weekend, timp de cinci luni şi jumătate".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici