Farfuria anti-depresie. Tu faci mixul fructuos sau vicios dintre dietă şi depresie

  • Medicii îţi pot oferi de acum sfaturi dietetice pentru depresie
  • Studiul publicat în revista Molecular Psychiatry arată legăturile dintre dietă şi depresie
  • Impactul unei diete slabe este la fel de nociv ca fumatul sau poluarea
3292 afișări
Imaginea articolului Farfuria anti-depresie. Tu faci mixul fructuos sau vicios dintre dietă şi depresie

Farfuria anti-depresie. Tu faci mixul fructuos sau vicios dintre dietă şi depresie

Cu toţii ştim că mâncarea nesănătoasă îngraşă. Însă, mai importantă este legătura dintre dietă şi sănătatea mintală.

Riscul de a deveni depresiv creşte semnificativ dacă manânci mult zahăr şi multe grăsimi. Îţi dăunează la fel de mult ca fumatul, obezitatea şi poluarea. Rezultatele studiilor sprijină medicii să recomande în mod obişnuit sfaturi dietetice pacienţilor cu depresie.

Aşadar, dacă eşti fan peşte, nuci, legume şi fructe, eşti norocos. Dieta ta mediteraneană te fereşte de cele mai comune probleme de sănătate mintală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici