OMS: Încă o jumătate de milion de europeni ar putea muri din cauza Covid-19 până în februarie

  • Numărul în creştere al cazurilor de Covid-19 în Europa este „extrem de îngrijorător".
  • Ar putea apărea încă o jumătate de milion de decese până la începutul anului viitor, a avertizat joi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).
528 afișări
Imaginea articolului OMS: Încă o jumătate de milion de europeni ar putea muri din cauza Covid-19 până în februarie

OMS: Încă o jumătate de milion de europeni ar putea muri din cauza Covid-19 până în februarie

„Ritmul actual de transmitere în cele 53 de ţări din regiunea europeană este foarte îngrijorător", a declarat directorul OMS Europa, Hans Kluge, în cadrul unei conferinţe de presă, conform straitstimes.

Potrivit acestuia, o proiecţie fiabilă ar însemna „încă o jumătate de milion de decese cauzate de Covid-19" până în februarie, dacă trendul actual continuă.

Regiunea Europeană a OMS se întinde pe 53 de ţări şi teritorii şi include mai multe naţiuni din Asia Centrală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici