Spitalul modular de la Elias, pentru pacienţii Covid, va fi pus în funcţiune deşi nu are personal

  • Spitalul modular de la Elias are 38 de paturi
  • Pentru cele 38 de paturi ar fi nevoie de sute de cadre medicale, care nu există
  • În Bucureşti au fost raportate 101 cazuri noi de Covid 19 în ultimele 24 de ore
1508 afișări
Imaginea articolului Spitalul modular de la Elias, pentru pacienţii Covid, va fi pus în funcţiune deşi nu are personal

Spitalul modular de la Elias, pentru pacienţii Covid, va fi pus în funcţiune deşi nu are personal

Spitalul modular de la Elias pentru pacineţii Covid 19 va fi pus în funcţiune în regim de urgenţă. Are 38 de paturi dintre care unele sunt de ATI.

Problema este că deşi spitalul va fi funcţional, nu are personal. E nevoie de sute de cadre medicale pentru a acoperi turele. Ca să îţi faci o idee după ce o echipă îşi termina tura, va trebui să stea acasa 14 zile. Ulterior cadrele medicale vor fi testate, iar dacă două teste ies negativ atunci se pot întoarce.

Pentru a acoperi lipsa personalului medical, probabil vor fi detaşări din alte judeţe sau spitale din Capitală. În Bucureşti au fost raportate 101 cazuri noi de coronavirus în ultima zi. Cifra de noi îmbolnăviţi e cea mai mare de până acum, 1.112 cazuri noi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici