Tratată doi ani cu ceai de plante şi meditaţie. O femeie a murit după ce i s-a extirpat o aluniţă

  • O femeie din Italia, în vârstă de 40 de ani, a fost operată de melanom fără anestezie, pe masa din bucătăria unui centru naturist.
  • A fost tratată apoi timp de 2 ani cu ceai de plante şi meditaţie, după care a murit în spital.
  • Vineri a venit verdictul instanţei.
26820 afișări
Imaginea articolului Tratată doi ani cu ceai de plante şi meditaţie. O femeie a murit după ce i s-a extirpat o aluniţă

Roberta Repetto, în vârstă de 40 de ani, fusese operată fără anestezie de către medic pe masa din bucătărie a unui centru medical. După câteva luni a început să se simtă rău, dar a fost tratată cu ceai din plante şi meditaţie timp de 2 ani. Apoi a murit în octombrie 2020 la Spitalul San Martino din Genova, unde ajunsese într-o stare gravă.

"Guru" al centrului naturist din Borzonasca (Genova), Paolo Bendinelli, şi medicul Paolo Oneda din Brescia au fost condamnaţi fiecare la câte 3 ani şi 4 luni de închisoare. Psihologul Paola Dora a fost achitat, anunţă ANSA.

Cei trei erau judecaţi pentru moartea femeii ucisă de metastazele tumorii după îndepărtarea aluniţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici