1.700 de posturi de conducere vacante în sistemul de învăţământ preuniversitar

Sunt 1.700 de funcţii de director sau director adjunct de şcoală vacante în România, iar Ministerul Educaţiei anunţă cea de-a treia sesiune pentru ocuparea acestor posturi.

301 afișări
Imaginea articolului 1.700 de posturi de conducere vacante în sistemul de învăţământ preuniversitar

1.700 de posturi de conducere vacante în sistemul de învăţământ preuniversitar

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct va avea loc în perioada iunie - septembrie 2022. Este cea de-a treia sesiune a concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

Potrivit Ministerului Educaţiei, în urma sesiunilor 2021 şi 2022 au fost ocupate peste 80% din totalul funcţiilor de conducere din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.

„Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odată cu publicarea celor 1.700 de funcţii rămase vacante. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie. Proba scrisă se va desfăşura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi susţinute în perioada 22-29 septembrie 2022”, anunţă Ministerul Educaţiei.

Potrivit calendarului afişat, proba scrisă va avea loc în data de 8 septembrie, iar între 22 şi 29 septembrie va fi proba de interviu. Rezultatele finale vor fi validate în 4 octombrie, iar în 5 octombrie vor fi emise deciziile de numire.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici