10 tineri din Vaslui care au fost la mare cu o tânără cu COVID au fost confirmaţi pozitiv

  • 30 de tineri au plecat la mare alături de o fată care încă aştepta rezultatul testului PCR
  • Testul fetei a fost pozitiv, iar rezultatul l-a aflat când era deja pe litoral
  • Grupul ar fi ajuns la mare în data de 1 august
  • Tinerii au stat în Costineşti şi au intrat în contact şi cu alte persoane
3487 afișări
Imaginea articolului 10 tineri din Vaslui care au fost la mare cu o tânără cu COVID au fost confirmaţi pozitiv

Direcţia de Sănătate Publică din Valslui a anuntat astăzi că mai mulţi tineri, din grupul care a fost la mare cu o adolescentă care a fost confirmată cu coronavirus, sunt şi ei pozitivi.

17 dintre adolescenţii au fost aduşi miercuri la Spitalul Bârlad şi testaţi. 10 dintre aceştia au COVID -19. La Costineşti, tinerii au stat în trei vile separate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici