11 decese provocate de ger în ultimele 24 ore - VIDEO

Autorităţile sanitare au înregistrat, în intervalul 20-25 ianuarie, 22 decese cauzate de ger, jumătate fiind confirmate, în ultimele 24 de ore, în mai multe localităţi din Moldova şi Prahova.

59 afișări
Imaginea articolului 11 decese provocate de ger în ultimele 24 ore - VIDEO

11 decese provocate de ger în ultimele 24 ore (Imagine din arhivă; Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Potrivit statisticilor centralizate de către Ministerul Sănătăţii, în ultimele 24 de ore au fost anunţate 11 decese, câte unul în judeţele Suceava, Botoşani, Vrancea, Vaslui, Iaşi, Vâlcea şi Prahova şi câte două în Tulcea şi Bacău.

Faţă de cele anunţate luni, în intervalul 20-24 ianuarie, au mai fost anunţate alte 11 cazuri de deces, în judeţele Argeş, Bacău, Ialomiţa, Mehedinţi, Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Prahova şi două în Capitală.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici