11 procurori vor funcţii de execuţie la DNA. Lista finală a candidaţilor a fost publicată de CSM

  • 11 procurori participă la concursul pentru numirea în funcţii de execuţie la DNA.
  • Lista finală a candidaţilor a fost publicată de CSM.
  • Mai mulţi dintre candidaţi sunt deja delegaţi în cadrul DNA.
1815 afișări
Imaginea articolului 11 procurori vor funcţii de execuţie la DNA. Lista finală a candidaţilor a fost publicată de CSM

11 procurori vor funcţii de execuţie la DNA

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista finală cu candidaţii care îndeplinesc condiţiile de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Concursul se desfăşoară până la 30 octombrie, când vor fi publicate rezultatele probei interviului şi rezultatele finale ale concursului. 

S-au putut înscrie la concurs procurorii cu cel puţin zece ani vechime ca magistrat, cu o bună conduită morală şi care să nu fi fost sancţionaţi disciplinar. Dintre cei 11 candidaţi, următorii şapte lucrează deja în DNA, fiind detaşaţi: Origel Cotoi, Elena-Melinda Diaconescu, Ioan Ionuţ Dincă, Silvana Purcărin, Marcel Sandu, Michaela-Loredana Teodescu şi Ioan Tomoiagă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici