11 transporturi umanitare, recepţionate în hubul umanitar din Suceava

11 transporturi umanitare au fost recepţionate până joi în hubul umanitar amenajat de autorităţile române la Suceava cu scopul de a asigura distribuirea ajutoarelor internaţionale către Ucraina.

200 afișări
Imaginea articolului 11 transporturi umanitare, recepţionate în hubul umanitar din Suceava

11 transporturi umanitare, recepţionate în hubul umanitar din Suceava

Şeful cancelariei prim-ministrului, Mircea Abrudean, a anunţat vineri pe Facebook că 11 transporturi umanitare au fost recepţionate până joi la Suceava.

Conform acestuia, sâmbătă este aşteptat la Suceava un convoi de 15 ambulanţe oferite de Italia.

De asemenea, alte 5 transporturi umanitare, unul din România, două din Slovenia şi două din Franţa, urmează să ajungă în următoarea perioadă.

„Mulţumesc tuturor celor implicaţi şi mobilizaţi în acest efort enorm de a ajuta cetăţenii ucraineni, autorităţi locale şi ONG-uri, care au muncit împreună neobosit în aceste săptămâni, de când a început agresiunea militară rusă din Ucraina”, a scris Mircea Abrudean pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hub,
umanitar,
suceava

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici