11 vedete ale fotbalului mondial, prezente la tragerea de sorţi pentru Euro 2020, sâmbătă în Capitală

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, vineri, că 11 vedete ale fotbalului mondial vor fi prezente, sâmbătă, la Romexpo, pentru tragerea la sorţi pentru Euro 2020.

1192 afișări
Imaginea articolului 11 vedete ale fotbalului mondial, prezente la tragerea de sorţi pentru Euro 2020, sâmbătă în Capitală

11 vedete ale fotbalului mondial vor fi prezente la tragerea de sorţi pentru Euro 2020

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au anunţat că, pe lângă directorul de competiţii UEFA, Giorgio Marchetti, pe scenă vor mai urca Iker Casillas, Philipp Lahm, John Sivebaek, Ricardo Carvalho, Marcel Desailly, Theodoros Zagorakis, Joao Mario, Karel Poborsky, Ruud Gullit, Andrey Arshavin şi Francesco Totti.

Martin Kallen a mai anunţat că organizarea UEFA Euro 2020 în cele douăsprezece oraşe europene se ridică va costa aproximativ 680 de milioane de euro, iar profitul ar putea ajunge până la suma de 2 miliarde de euro.

La evenimentul de la Romexpo vor participa şi selecţionerii echipelor calificate la turneul final, printre ei numărându-se Gareth Southgate, Didier Deschamps, Joachim Low, Roberto Mancini, Luis Enrique, Andriy Shevchenko sau Ryan Giggs.

Evenimentul va fi prezentat de Corina Caragea, alături de jurnalistul portughez, Pedro Pinto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici