12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar din Teleorman. Patru au avut nevoie de spitalizare

ISU Teleorman anunţă că 12 persoane au fost rănite luni dimineaţa în trenul de persoane care a oprit brusc, după ce în faţa acestuia două vagoane ale unui marfar au deraiat.

280 afișări
Imaginea articolului 12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar din Teleorman. Patru au avut nevoie de spitalizare

12 persoane au fost rănite în incidentul feroviar din Teleorman. Patru au avut nevoie de spitalizare

Conform ISU Teleorman, 12 persoane au fost rănite, dintre care 4 au fost transportate la spital, iar 8 nu au necesitat acest lucru, însă au fost asistate medical la faţa locului.

Două dintre victime, un bărbat de circa 46 de ani şi o femeie de aproximativ 30 de ani, au fost transportate la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor şi capului, conştiente şi cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de circa 59 de ani şi o femeie de aproximativ 61 de ani, au fost transportate la Spitalul Municipal din Roşiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor.

Trenul de călători Arad-Bucureşti, care se afla în spatele trenului de marfă care a deraiat luni dimineaţa în apropierea staţiei Roşiori Nord, a frânat de urgenţă, iar mai mulţi pasageri s-au rănit, a informat CFR Călători.

Compania transmite că, până la restabilirea circulaţiei în condiţii normale, sunt posibile întârzieri în circulaţia trenurilor de călători.

Două vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat, iar altul s-a răsturnat, luni dimineaţa, la intrarea în staţia de cale ferată Roşiori Nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici