14 poliţişti din Cluj au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Nu mai puţin de 14 poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj au fost confirmaţi cu noul coronavirus. S-a demarat o anchetă epidemiologică.

1209 afișări
Imaginea articolului 14 poliţişti din Cluj au fost confirmaţi cu noul coronavirus

14 poliţişti din Cluj au fost confirmaţi cu noul coronavirus FOTO Hepta

14 oameni ai legii s-au infectat cu SARS-CoV-2. Aceştia au fost internaţi în spitale din Cluj-Napoca.

Activitatea IPJ Cluj nu este afectată din cauza poliţiştilor infectaţi.

Au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului şi au fost dezinfectate birourile unde lucrau poliţiştii bolnavi.

„Niciunul dintre şefii IPJ Cluj nu este infectat”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Contacţii direcţi ai poliţiştilor confirmaţi pozitiv au fost identificaţi şi trimişi în izolare acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici