14 turişti, între care o gravidă, blocaţi în telecabina de la Cetatea Devei, după o pană de curent

Paisprezece turişti, între care o femeie însărcinată, au rămas, marţi, timp de zece minute, blocaţi în telecabina de la Cetatea Devei, din cauza unei pene de curent, iar după ce au ajuns la destinaţie au refuzat să coboare cu acest mijloc de transport, fiind foarte speriaţi.

588 afișări
Imaginea articolului 14 turişti, între care o gravidă, blocaţi în telecabina de la Cetatea Devei, după o pană de curent

14 turişti, între care o gravidă, blocaţi în telecabina de la Cetatea Devei, după o pană de curent

Potrivit unui comunicat de presă trimis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara cei 14 turişti care au rămas blocaţi marţi la prânz în telecabina de la Cetatea Devei au refuzat să coboare tot cu acest mijloc de transport, după ce timp de 10 minute, la urcare, au rămas blocaţi, din cauza penei de curent.

„Având în vedere că o parte din turiştii care au fost în telecabină erau speriaţi şi nu mai doreau să coboare cu acest mijloc de transport, iar deplasarea pe jos până la baza Dealului Cetăţii era dificilă, în special pentru gravidă, membrii echipei de intervenţie au luat decizia de a-i transporta cu autovehiculul Jandarmeriei până în parcarea din Piaţa Cetăţii”, se arată în comunicat.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de jandarmi, un echipaj SMURD şi un echipaj al Ambulanţei.

Imediat ce au rămas blocaţi, turiştii s-au speriat şi au apelat la numărul de urgenţă 112, însă telecabina a fost repusă în funcţiune, iar turiştii au ajuns pe cetate.

La aceştia au urcat doi jandarmi şi doi membri ai echipajului SMURD pentru a evalua situaţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici