15 bombe de aruncător au fost găsite în curtea unui sătean din judeţul Bistriţa-Năsăud

  • În curtea unui bărbat din localitatea Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost găsite 15 bombe de aruncător, cel mai probabil din timpul deflagraţiilor mondiale.
  • Pirotehnicienii au scotocit zona timp de două zile.
523 afișări
Imaginea articolului 15 bombe de aruncător au fost găsite în curtea unui sătean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Bombe de aruncător

Pirotehnicienii bistriţeni au fost chemai, joi, în Lunca Ilvei, unde un cetăţean a descoperit un element de muniţie în timp ce făcea lucrări de amenajare a terenului,.Specialiştii au găsit, în urma verificărilor, 10 elemente de muniţie. Pentru că procedura a fost finalizată după miezul nopţii, pirotehnicienii s-au întors vineri dimineaţa pentru ca asanarea terenului respectiv sa fie reluată.

„Pe timpul nopţii, perimetrul a fost balizat, iar paza acestuia a fost asigurată de către un echipaj de jandarmi. Astăzi (vineri - n.r.), la ora 14.00, misiunea a fost încheiată, în total, au fost găsite 15 bombe de aruncător, calibru 82 mm, ridicate şi transportate in condiţii de siguranţă într-un loc special amenajat pentru depozitarea acestora”, anunţă reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici