Video 15 tone de îngrăşământ scoase din depozitul cuprins de incendiu în Mureş

Zeci de pompieri din cinci judeţe intervin pentru stingerea incendiului izbucnit la un depozit din Târgu Mureş. Pompierii au reuşit să scoată din interior 15 tone de îngrăşământ NPK.

165 afișări

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de peste 1500 mp, din interiorul depozitelor fiind evacuate o parte din materialele depozitate printre care şi 15 tone de îngrăşământ NPK, transmit reprezentanţii ISU Mureş

La faţa locului au acţionat tehnică şi personal din cadrul ISU Mureş cu sprijin din partea ISU Harghita, ISU Sibiu, ISU Cluj şi ISU Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului au fost operaţionalizate un total de 18 autospeciale cu un efectiv de peste 70 cadre miliare.

La ora transmtierii ştirii, incendiul este localizat, pompierii acţionând în continuare pentru identificarea şi lichidarea focarelor aprinse.

Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale.

Un incendiu de proporţii, cu degajări mari de fum, a izbucnit duminică la prânz într-un ansamblu de depozite din Târgu Mure, în care se găsesc echipamente electrice, autoturisme şi îngrăsăminte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici