17 persoane, evacuate dintr-un bloc din Mediaş din cauza unui incendiu

Pompierii intervin, sâmbătă seara, pentru a stinge un incendiu care a izbucnit într-un apartament din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, în urma căruia 17 persoane au fost evacuate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

355 afișări
Imaginea articolului 17 persoane, evacuate dintr-un bloc din Mediaş din cauza unui incendiu

17 persoane, evacuate dintr-un bloc din Mediaş din cauza unui incendiu

Potrivit ISU Sibiu, au fost evacute din cauza incendiului un număr de 17 persoane, după ce flăcările au cuprins o încăpere dintr-un apartament.

„Incendiul se manifestă într-o cameră de la etajul 4 al blocului. Locatarii de la etajele 3 şi 4 au fost evacuaţi. Este vorba de 17 persoane”, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit acesteia, nu sunt persoane rănite.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului, urmând ca apoi să stabilească din ce cauză au izbucnit flăcările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici