18 afgani, prinşi în Mehedinţi după ce au trecut ilegal Dunărea din Serbia cu o barcă

18 cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 3 şi 35 de ani, au fost prinşi în Mehedinţi, după ce au intrat ilegal în România, cu o barcă pe care au cumpărat-o din Serbia, traversând Dunărea.

141 afișări
Imaginea articolului 18 afgani, prinşi în Mehedinţi după ce au trecut ilegal Dunărea din Serbia cu o barcă

Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii din Gîrla Mare, judeţul Mehedinţi, au descoperit în pădure, în dreptul km fluvial 849, un grup format din optsprezece cetăţeni străini.

Aceştia au fost duşi la sediu pentru verificări.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Afganistan, unsprezece adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, şi şapte minori, cu vârste cuprinse între 3 şi 16 ani.

În cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune cu motor, condusă de către unul dintre cetăţenii afgani şi au plătit sume cuprinse între 2.000 şi 4.500 de euro de persoană unui conaţional în Serbia pentru a cumpăra barca.

Aceştia au mai spus că intenţionau să ajungă în ţări din Vestul Europei.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici