188 de persoane au fost amendate în Bucureşti pentru că au ieşit din casă fără declaraţie

  • Poliţia Capitalei a amendat 188 de persoane care au ieşit din casă aseară, după ora 22.00 şi care nu aveau declaraţia pe proprie răspundere completată
  • Amenzile acordate sunt în valoare totală de peste 230.000 de lei
  • Ordonanţa militară care a intrat în vigoare de ieri prevede ca, la părăsirea domiciliului după ora 22.00, toate persoanele trebuie să aibă completată o declaraţie pe proprie răspundere şi o adeverinţă de la angajator
34128 afișări
Imaginea articolului 188 de persoane au fost amendate în Bucureşti pentru că au ieşit din casă fără declaraţie

Foto: Profimedia

188 de persoane au fost amendate luni noapte de poliţiştii din Bucureşti pentru că au ieşit din casă fără a avea asupra loc declaraţia pe propria răspundere completată. În total, valoarea amenzilor este de peste 230.000 de lei.

Ordonanţa militară care a intrat în vigoare de luni prevede ca fiecare persoană să aibă asupra sa, la ieşirea din casă după ora 22.00, o declaraţie pe proprie răspundere completată cu privire la motivul deplasării precum şi o adeverinţă de la angajator, dacă această deplasare este în interes de serviciu. 

Până marţi dimineaţă, după ora 06.00, aceste restricţii erau doar la nivel de recomandare, dar preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi înăsprirea acestor măsuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici