Video 3 ani #Colectiv| Dragnea: Pentru mine nu e clar ce s-a întâmplat. Zeci de copii au fost ucişi/ Tăriceanu: Ne-a oferit un semnal clar în ceea ce înseamnă măsurile de intervenţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, întrebat despre tragedia de la Colectiv, a declarat marţi că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat atunci, afirmând însă că ”zeci de copii au fost ucişi în acea noapte” şi că speră ca acel eveniment să nu mai fie folosit politic.

328 afișări

”Mesajul meu e unul de durere. Am o foarte mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu ştiu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul, nu ştiu pentru că sunt atât de multe variante care circulă pe piaţă. Le doresc putere să trăiască cu această durere familiilor celor care au murit acolo. Le transmit condoleanţe. Poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că nicio ţară nu este pregătită pentru o tragedie ca cea din clubul Colectiv.

”Sper să nu mai avem aşa ceva. Nicio ţară nu e pregatită de a-şi dori o asemenea tragedie. Pentru mine nu e clar ce s-a întâmplat. Poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii, dar nu cred că lucrurile sunt clare”, a adăugat liderul PSD.

Tăriceanu, 3 ani #Colectiv: Ne-a oferit un semnal clar în ceea ce înseamnă măsurile de intervenţie

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, la 3 ani de la tragedia din Colectiv, că acel eveniment a fost un semnal clar în ceea ce înseamnă măsurile de intervenţie.
"Tragedia de la Colectiv a reuşit să ne ofere un semnal clar în ceea ce înseamnă măsurile de intervenţie în astfel de situaţii de criză, de tragedii şi principalele instituţii, mă refer aici în special la Inspectoratul de Stat, a asimilat învăţăminte în urma acestei tragedii şi sper să fim mai bine pregătiţi", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Marţi sunt trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia 65 de oameni au murit şi peste 100 au fost afectaţi pe viaţă.

Până la această oră procesul bate pasul pe loc şi nu există vreun vinovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici