30 de oameni, între care 10 copii, evacuaţi dintr-un bloc din Mediaş, din cauza unui incendiu. Nimeni nu a fost rănit

Peste 30 de oameni, între care 10 copii, au fost evacuaţi, sâmbătă, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament de la parterul unui bloc din Mediaş, judeţul Sibiu. Nu au fost persoane rănite.

1187 afișări
Imaginea articolului 30 de oameni, între care 10 copii, evacuaţi dintr-un bloc din Mediaş, din cauza unui incendiu. Nimeni nu a fost rănit

30 de oameni, între care 10 copii, evacuaţi dintr-un bloc din Mediaş, din cauza unui incendiu

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje pentru stingerea unui incendiu izbucnit la parterul unui bloc din oraşul Mediaş.

Din cauza fumului dens, salvatorii au decis evacuarea preventivă a 30 de oameni, între care 10 copii.

Pompierii au stins incendiul izbucnit în interiorul unei încăperi pe o suprafaţă de aproximativ 6 metri pătraţi.

Nu au fost semnalate victime.

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici