30 de turişti evacuaţi dintr-o pensiune din judeţul Sibiu care a ars în totalitate

O pensiune din Tălmaciu, judeţul Sibiu, a ars complet, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 de turişti fiind evacuaţi. Proprietara pensiunii a suferit un atac de panică, dar a refuzat să meargă la spital.

8749 afișări
Imaginea articolului 30 de turişti evacuaţi dintr-o pensiune din judeţul Sibiu care a ars în totalitate

30 de turişti evacuaţi dintr-o pensiune din judeţul Sibiu care a ars în totalitate

Potrivit ISU Sibiu, incendiul la unitatea turistică a izbucnit în jurul orei 03:00.

Pompierii au intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD, pentru localizarea şi lichidarea incendiului din Tălmaciu.

„La faţa locului incendiul se manifesta generalizat la acoperiş şi etajul superior. Înainte de sosirea forţelor, un număr de aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat şi nu au fost înregistrate victime”, spune Andreea Ştefan, purtătorul de cuvând al ISU Sibiu.

Incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit.

Pensiunea compusă din parter şi etaj a ars în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, aceasta refuzând să fie transportată la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici