31 mai 2021, zi liberă pentru elevi? Ce a transmis ministrul Muncii

  • Ziua de 1 iunie 2021, marţi, va fi zi liberă de la stat pentru elevi şi bugetari.
  • Chiar dacă în trecut, în guvernarea PSD, se făcea punte între weekend şi zilele libere, pentru a crea posibilitatea unor minivacanţe, Guvernul liberal nu a preluat acest model.
  • Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că ziua de luni, 31 mai, nu va fi zi liberă.
  • Artificiul găsit de ministru? O zi de concediu.
27197 afișări
Imaginea articolului 31 mai 2021, zi liberă pentru elevi? Ce a transmis ministrul Muncii

31 mai 2021, zi liberă pentru elevi de la şcoală? Ce a transmis ministrul Muncii

Marţi, 1 iunie, de Ziua Copilului, este zi liberă de la stat pentru toţi românii. Totuşi, în acest an nu se va face punte cu weekendul, astfel încât ziua de 31 mai nu va fi zi liberă pentru elevi şi bugetari, a anunţat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Întrebată în cadrul unei conferinţe de presă dacă românii vor avea liber pe 31 mai, ministrul Muncii a precizat că bugetarii vor avea liber doar dacă îşi iau o zi de concediu.

„31 mai poate fi zi liberă dacă oamenii îşi iau o zi de concediu”, a spus Raluca Turcan, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, în Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici