32 de unităţi de învăţământ, închise din cauza gripei. Aproape 3.500 de elevi sunt afectaţi de măsură

Un număr de 32 de unităţi de învăţământ sunt închise, luni, la nivel naţional, cele mai multe dintre acestea fiind în Bucureşti, din cauza îmbolnăvirilor de gripă, în total aproape 3.500 de elevi fiind afectaţi de această măsură, anunţă Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).

609 afișări
Imaginea articolului 32 de unităţi de învăţământ, închise din cauza gripei. Aproape 3.500 de elevi sunt afectaţi de măsură

32 de unităţi de învăţământ, închise din cauza gripei. Aproape 3.500 de elevi sunt afectaţi de măsură

Astfel, conform sursei citate, în Bucureşti sunt închise parţial 23 de unităţi de învăţământ. În judeţele Argeş, Cluj, Giurgiu, Ilfov, Neamţ, Olt şi Sibiu este închisă câte o şcoală, iar în Iaşi este vorba despre două şcoli închise parţial.

„3.466 de elevi sunt afectaţi de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, conform oficialilor MEC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici