339 de români au fost repatriaţi din Franţa şi Marea Britanie, prin două curse aeriene Tarom

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că 339 de cetăţeni români, afectaţi de măsurile de restrângere a transportului aerian, în contextul pandemiei de COVID-19, au fost repatriaţi din Franţa şi Marea Britanie.

4195 afișări
Imaginea articolului 339 de români au fost repatriaţi din Franţa şi Marea Britanie, prin două curse aeriene Tarom

339 de români au fost repatriaţi din Franţa şi Marea Britanie

Potrivit unui comunicat al MAE, au fost aduşi în ţară 151 de români din Franţa şi 188 din Marea Britanie. Printre aceştia se găsesc studenţi, persoane sub tratament medical şi alţi cetăţeni care se aflau în imposibilitatea de a-şi prelungi şederea pe teritoriul statelor respective.

Revenirea în ţară a fost asigurată prin intermediul a două curse aeriene operate de compania Tarom, pe ruta Bucureşti-Paris-Bucureşti, respectiv Bucureşti-Londra-Bucureşti.

Cu aceleaşi curse au revenit în ţară şi cetăţeni rezidenţi în România: 19 cetăţeni francezi, doi cetăţeni canadieni, un cetăţean tunisian şi un cetăţean american.

De asemenea, cu aceleaşi curse aeriene a fost facilitată şi revenirea în ţările lor a unor cetăţeni britanici şi francezi care se aflau în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici