39 de persoane care participau la o slujbă într-o biserică din Constanţa, amendate de poliţişti

  • 39 de persoane care participau la o slujbă în interiorul unui lăcaş de cult din Constanţa au fost amendate de poliţişti..
  • Amenzile aplicate au fost în valoare de 4.500 de lei.
  • Acestea nu purtau mască de protecţie şi nu respectau măsurile de distanţare socială.
1751 afișări
Imaginea articolului 39 de persoane care participau la o slujbă într-o biserică din Constanţa, amendate de poliţişti

Poliţiştii din Constanţa au aplicat miercuri amenzi în valoare de 4.500 de lei, după ce au prins 39 de persoane care participau la o slujbă în interiorul unui lăcaş de cult din oraş.

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri dimineaţa cu privire la faptul că în interiorul unui lăcaş de cult din oraş este oficiată o slujbă la care participă mai multe persoane care nu respectă măsurile de protecţie sanitară.

Poliţiştii şi jandarmii deplsaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Forţele de ordine au identificat 39 de persoane care nu purtau mască de protecţie şi nu respectau măsurile de distanţare socială.

Acestea au fost sancţionate contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 4.500 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici