4 aprilie, Ziua Internaţională a adopţiei câinilor fără stăpân. „Este gestul prin care poţi să ajuţi un animal, o persoană, orice fiinţă”

  • Astăzi, pe 4 aprilie, este Ziua Internaţională a adopţiei câinilor fără stăpân.
  • Mulţi oameni preferă să ia acasă câinii fără stăpân, în loc să cumpere un pui de rasă.
  • Simona Butaru a adunat peste 100 de câini fără stăpân cărora le-a găsit o nouă casă.
215 afișări
Imaginea articolului 4 aprilie, Ziua Internaţională a adopţiei câinilor fără stăpân. „Este gestul prin care poţi să ajuţi un animal, o persoană, orice fiinţă”

Sursa foto: Facebook

Nu doar oamenii merită o a doua şansă, ci şi câinii. Alma a avut parte de ea când l-a cunoscut pe Robert.

Astăzi este Ziua Internaţională a adopţiei de câini fără stăpân. Una dintre persoanele care luptă pentru animăluţele abandonate este Simona Butaru. Când nu este la job, caută câini fără stăpân şi le găseşte o nouă casă. Un astfel de caz fericit este al Almei, o căţeluşă cu 6 degete la un picior.
 
Robert a adoptat-o de la Simona la începutul acestui an. Tocmai îşi pierduse primul câine pe care îl adoptase în urmă cu 18 ani. Când a văzut-o pe Alma a decis imediat să-i dea o a doua şansă.
 
„Din punct de vedere emoţional, este un suflet care îţi dai seama că e acolo pentru tine, fie că ţi-e bine, fie că ţi-e rău. Este gestul prin care poţi să ajuţi un animal, o persoană, orice fiinţă. Pe care poţi să o ajuţi în cel mai adevărat sens al cuvântului”, a spus Robert Grigore.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici