Video 40 de percheziţii la locuinţele unor persoane din Argeş bănuite că au tăiat peste 5.000 de arbori

Poliţiştii din Argeş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează, miercuri, 40 de percheziţii în comunele Bughea de Sus, Albeştii de Muscel şi Rucăr la locuinţele unor persoane bănuite că au tăiat peste 5.000 de arbori.

1911 afișări

Mascaţii descind, miercuri, în trei localităţi din judeţul Argeş, respectiv în Bughea de Sus, Albeşti de Muscel şi Rucăr, vizate fiind 39 de persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori, furt, tăinuire şi complicitate la furt de arbori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din cercetările anchetatorilor a reieşit că, în perioada octombrie 2016 – martie 2917, persoanele vizate ar fi tăiat ilegal peste 5.200 de arbori, respectiv cantitatea de aproximativ 1.235 metri cubi, în valoare de peste 163.000 de lei, iar ulterior ar fi transportat, prelucrat şi comercializat materialul lemnos.

Un număr de 39 de persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici