70% din unităţile de învăţământ din Capitală vor avea, vineri şi luni, program scurtat

70% din unităţile de învăţământ din Capitală vor avea, în zilele de vineri şi luni, program scurtat pentru amenajarea secţiilor de votare, informează reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

780 afișări
Imaginea articolului 70% din unităţile de învăţământ din Capitală vor avea, vineri şi luni, program scurtat

70% din unităţile de învăţământ din Capitală vor avea, vineri şi luni, program scurtat

70% din unităţile de învăţământ din Caputală vor avea programul scurtat în zilele de vineri şi luni, deoarece trebuie pregătită logistica necesară pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, informează reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Este vorba despre 418 şcoli şi grădiniţe, iar programul va fi scurtat pentru amenajarea secţiilor de votare.

Potrivit aceleiaşi surse, instituţiile de învăţământ au stabilit individual modificarea sau nu a programului în Consiliul de Administraţie şi, ulterior, au anunţat Inspectoratul.

Taguri:
şcoli,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici