8 zboruri anulate şi 839 întârziate, în ultima săptămână, pe Aeroportul Otopeni

8 zboruri au fost anulate şi 839 au avut întârzieri mai mari de 30 de minute, în perioada 11-18 august, pe Aeroportul Otopeni.

1864 afișări
Imaginea articolului 8 zboruri anulate şi 839 întârziate, în ultima săptămână, pe Aeroportul Otopeni

8 zboruri anulate şi 839 întârziate, în ultima săptămână, pe Aeroportul Otopeni

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti, în intervalul 11-18 august 2022, un număr de 839 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu 95 mai multe faţă de săptămâna anterioară.

Dintre acestea, aproape jumătate, 410, au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor.

„Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (254 de zboruri), Ryan Air (133), Tarom (133 de zboruri) şi Blue Air (122)”, se arată în comunicat.

În acelaşi interval, au fost anulate 8 zboruri, unul singur fiind operat de una dintre cele patru companii.

În total, în intervalul 11-18 august, pe Aeroportul Henri Coandă au fost operate 2333 de zboruri (2192 regulate şi 41 neregulate).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici