9 persoane rănite în urma unui accident în Suceava

Nouă persoane au fost rănite în urma unui carambol între trei maşini în localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava. Traficul rutier pe DN 29 A se desfăşoară cu dificultate.

239 afișări
Imaginea articolului 9 persoane rănite în urma unui accident în Suceava

9 persoane rănite în urma unui accident în Suceava

Potrivit ISU Suceava, în urma accidentului de pe DN 29 A, din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava, au avut nevoie de îngrijiri medicale nouă persoane.

„Au fost nouă persoane rănite. Nu e niciuna în stare gravă. Sunt stabile, vor fi transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Suceava, pe DN 29A, în localitatea Zvoriştea, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir alternativ, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.

Se estimează că traficul rutier va fi reluat în aproximativ o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici